Om os

I Impact Learning mener vi, at kompetencer til enhver tid skal være til rådighed for gennemførelse af organisationens strategier, men oplever at mange bruger for mange ressourcer på få resultater.
Vi arbejder med kompetenceledelse, målrettet organisationens mål og strategier, med et udgangspunkt i at kompetenceledelse sker ud fra en generisk subjektivitet i en organisation – en fælles praksis.

I Impact Learning er kompetencerne hos den brede gruppe af medarbejdere, helt afgørende for om en organisation kan lykkes med sine strategier. Derfor sætter vi fokus på den brede gruppe af medarbejdere, deres fælles praksis og udviklingsmål til opgaveløsninger.

Impact Learning er forankret i organisationssociologien med en tro på, at organisationsudvikling kræver ændring af praksis – og ændring af praksis kræver indsigt i og forståelse af praksis. Ved at udvikle praksis opbygger vi organisationens kapacitet. Det er målet med kompetenceledelsen.
Vi tilbyder en systematisk tilgang skræddersyet til jer. Vi leverer et samlet koncept for kompetenceledelse, som understøttes af konkurrencedygtige værktøjer og metoder.

Kompetenceledelse implementeres i jeres organisation som en systematisk og effektiv tilgang til kompetenceudvikling, hvor I uddannes til at styre processen mere eller mindre selvstændigt, eller hvor vi faciliterer dele af processen. Vi tilpasser løsningen efter netop jeres behov.